BattleTech - The Board Game of Armored Combat

Off Topic and Forum Support => Website and Forum Support => Topic started by: Wikkid on 12 February 2016, 05:28:53

Title: Server not responding.
Post by: Wikkid on 12 February 2016, 05:28:53
It seems I have a 50/50 chance of loading the forum at any given time. It is an issue specific to this forum (I use several and do not have similar issues else where) it does not seem to be specific to any given time of day.
Title: Re: Server not responding.
Post by: Wikkid on 22 February 2016, 04:24:43
Would any of the tech heads care to address this issue for me as it is ongoing? Cheers.
Title: Re: Server not responding.
Post by: cavingjan on 22 February 2016, 07:42:55
Do you go to the site on more that one device or more importantly on more than one data connection? Does it happen on all of them or just those connecting via XXX (house internet connection, phone's internet connection, etc)
Title: Re: Server not responding.
Post by: Wikkid on 22 February 2016, 09:53:58
iPad and android phone and laptop all via wifi (and sometimes 3G with the phone).

I have the same habits browsing and participating on several other forums without any issues.

To reiterate my first post, it is an issue specific to this forum.
Title: Re: Server not responding.
Post by: Tai Dai Cultist on 22 February 2016, 10:59:43
I see what is probably similar performance from this forum, but I wouldn't say it's as often as 50/50.  I wouldn't even go so far as one attempt in ten to access the forum.  However, I do get "website not available" waaaaay more often than any other sites I frequent. And it's irrespective of what connection or platform I'm using at the time.

Edit: Ironically, the server pulled one of its "time outs" just as I posted this message.
Title: Re: Server not responding.
Post by: Knightmare on 22 February 2016, 11:27:20
We're well aware of the forum's problems and have been looking into ways to improve user accessibility and stability.