BattleTech - The Board Game of Armored Combat

Off Topic and Forum Support => Website and Forum Support => Topic started by: Atlas3060 on 09 June 2021, 09:34:45

Title: MUL site issue: Adding units to list.
Post by: Atlas3060 on 09 June 2021, 09:34:45
I try adding the Oro Heavy Tank (Standard) to a list twice but it only registers as once when I leave the build page to view other cards.

Steps to replicate this situation:
First I added the Night Wolf (standard) from its page via the plus button to the right.
Then I went to the Oro Heavy Tank (Standard) page and clicked twice.
I then went to the build page (http://www.masterunitlist.info/Force/Build) saw the tank there for just one, I found it in the search bar to the left and added it.
I now have two.
I then go look for other cards such as the Thor A, add it, but when I go back to the build page the Oro is only showing up for one again.

I don't know if this is a standard bug or something just for vee and Mechs mixing, but I did want to highlight that this is happening.
Title: Re: MUL site issue: Adding units to list.
Post by: nckestrel on 09 June 2021, 09:40:00
Can you place this
https://bg.battletech.com/forums/errata/master-unit-list-mul-feedback-thread-iii-read-the-first-post/
?
Thanks.
Title: Re: MUL site issue: Adding units to list.
Post by: Atlas3060 on 09 June 2021, 09:56:48
Doing so, thank you
Title: Re: MUL site issue: Adding units to list.
Post by: SilverSword on 09 July 2021, 20:27:08
I have found that if you add them from the Unit Builder tool, and do not leave the page you can add multiples.